Informatii       0231 617 813       das@dorohoi.net
DAS Dorohoi   |   Noutati   |   Servicii   |   Beneficii   |   Proiecte   |   Sesizari   |   Angajari   |   Contact
 
Anunț privind cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsătorie în anii 2020 -2021 locuitori ai Mun.Dorohoi, căsătorite în Dorohoi sau în alte localități

         50-de-ani

          Prin prezenta vă facem cunoscută intenția Consiliului Local Dorohoi și a D-lui Primar  ing.Dorin Alexandrescu de a onora  cei 50 de ani de căsătorie a  cuplurilor dorohoiene, care si-au unit destinele atât în Mun.Dorohoi, cât și în alte localități, prin organizarea unor festivități specifice, în cadrul programului manifestărilor prilejuite de  evenimentul  ,,Zilele Municipiului Dorohoi” care sperăm că  vor avea loc în toamna anului 2021, dacă situația  pandemică o va permite.

         Motivat de acest eveniment, invităm toate cuplurile de aur care au încheiat căsătoria în alte localități, să depună la sediul Primăriei Municipiului Dorohoi câte o cerere însoțită de copia cărții de identitate a celor 2 soți și copia certificatului de căsătorie.

         Referitor la cei care au împlinit 50 de căsătorie și înregistrați la Serviciul de Stare civilă a Municipiului Dorohoi, pentru aceștia deținem baza de date furnizată de SPCLEP Dorohoi și Starea Civilă.

          Pentru informatii suplimentare contact : 0231617813 int.24 -  DAS Dorohoi.

 
2 Aprilie – Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului

 

autism

          Copiii cu autism au emoții. Ei trăiesc la fel ca noi toți: iubirea, supărărea, dorul, satisfacția, tristețea. Doar modul de exprimare este diferit!

          Începând cu anul 2007, în ziua de 2 aprilie, odată cu rezoluția Organizației Națiunilor Unite este marcată la nivel Mondial, Ziua Internațională a Constientizării Autismului cu scopul de a contribui la informarea societății privind tulburarea de spectru autist și nevoia de acceptare și integrare a persoanelor cu autism,dar și a familiilor acestora.

          Autismul este o tulburare caracterizată de scăderea capacităţii de a interacționa în plan social şi de a comunica, de un comportament stereotip și repetitiv cu simptome ce se manifestă de obicei înaintea vârstei de 3 ani. Nu există un tratament medicamentos care să vindece autismul, dar cu terapie timpurie intensivă până la 47% dintre copiii cu autism pot trăi o viață independentă.

         Ca în fiecare an, Centrul de zi pentru copiii și tinerii cu dizabilități din cadrul Direcției de Asistență Socială Dorohoi este alături și susține persoanele cu autism, precum și aparținătorii acestora în această zi specială.

 

 
ANUNT - Încheierea distribuirii de produse POAD

         UAT Dorohoi prin Direcţia de Asistenţă Socială  aduce la cunoştinţa cetăţenilor că etapa a treia a Programului Operaţional de Ajutorare a persoanelor Defavorizate 2021 s-a încheiat.

         Aceasta s-a desfăşurat în perioada 22.02-05.03.2021, având ca beneficiari un număr de 1211 persoane, care au primit pachete cu alimente de bază și produse de curățenie, conform prevederilor OUG 84/2020.

         Stocurile de alimente și produse de igienă au fost distribuite în totalitate persoanelor beneficiare.

 

 
Noutati
Lansare de proiect - Program integrat de măsuri de intervenție - Municipiul Dorohoi
Anunt voluntariat in cadrul proiectului ,,Comunitatea Marginalizată Plevna – Dorohoi – program integrat de măsuri de intervenție (CMP-DH) ”, cod SMIS: 114921
ANUNT - privind modul de primirea documentelor doveditoare pentru solicitarea unor beneficii sociale
COVID 19 - În atenția persoanelor izolate/autoizolate și a celor peste 65 ani
ANUNȚ - lista de priorități pentru locuințele sociale și în regim de închiriere.
ANUNȚ - Redeschidere Activități Centrul de zi pentru copiii și tinerii cu dizabilități
ANUNȚ - PRIVIND DISTRIBUIREA DE MĂȘTI DE PROTECȚIE
ANUNȚ- privind acordarea tichetelor sociale pe suport electronic pentru sprijin educational (S.N.S.E.D)
ANUNȚ - CALENDARUL de desfășurare a Programului național de protecție socială ,,BANI DE LICEU”
ANUNT - În atenția cetățenilor Municipiului Dorohoi, solicitanți de ajutoare pentru încălzirea locuinței
Comunicat de presa - Inaugurarea „Centrului de Sprijin Ocupational”
ANUNŢ privind distribuirea tichetelor sociale pe suport electronic pentru mese calde
ANUNT rezultate finale concurs - asistent medical comunitar
ANUNT - calendarul comisiei de analiză a solicitării de locuințe sociale, în vederea întocmirii listelor de priorități pentru anul 2021
ANUNT - persoanele cu dizabilități, in baza unui voucher, pot achiziționa tehnologii si dispozitive asertive si tehnologii de acces, in valoare de aproximativ 5000 euro.
ANUNT - Încheierea distribuirii de produse POAD
2 Aprilie – Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului