Informatii       0231 617 813       das@dorohoi.net
DAS Dorohoi   |   Noutati   |   Servicii   |   Beneficii   |   Proiecte   |   Sesizari   |   Angajari   |   Contact
 
ANUNT - Încheierea distribuirii de produse POAD

         UAT Dorohoi prin Direcţia de Asistenţă Socială  aduce la cunoştinţa cetăţenilor că etapa a treia a Programului Operaţional de Ajutorare a persoanelor Defavorizate 2021 s-a încheiat.

         Aceasta s-a desfăşurat în perioada 22.02-05.03.2021, având ca beneficiari un număr de 1211 persoane, care au primit pachete cu alimente de bază și produse de curățenie, conform prevederilor OUG 84/2020.

         Stocurile de alimente și produse de igienă au fost distribuite în totalitate persoanelor beneficiare.

 

 
ANUNT - persoanele cu dizabilități, in baza unui voucher, pot achiziționa tehnologii si dispozitive asertive si tehnologii de acces, in valoare de aproximativ 5000 euro.

            Având in vedere adresa Instituției Prefectului – Judetul Botosani nr. 106 din 02.03.2021, Unitatea Administrativ Teritoriala Dorohoi prin Directia de Asistenta Sociala Dorohoi aduce la cunostinta faptul ca, in cadrul “Proiectului Facilitatea insertiei pe piata muncii a persoanelor cu dizabilitati”, proiect cofinantat in cadrul Proiectului Operational Capital Uman 2014 – 2020, Axa Prioritara 3 – Locuri de munca pentru toti și implementat de  Autoritatea Nationala pentru Drepturile Persoanelor cu Diabilitati, Copii si Adoptii, in parteneriat cu Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca, persoanele cu dizabilitati, in baza unui voucher, pot achizitiona tehnologii si dispozitive asistive si tehnologii de acces, altele decat cele finantate prin Fondul national de asigurari sociale de sanatate, in valoare de aproximativ 5000 euro.

             Anexam: Brosura tehnologiei asistive, Scrisoare oportunitate voucher, Proiectul Facilitatea insertiei pe piata muncii a persoanelor cu dizabilitati, Voucher-ul.

 

 

Fisiere atasateANUNT - calendarul comisiei de analiză a solicitării de locuințe sociale, în vederea întocmirii listelor de priorități pentru anul 2021

             UAT Dorohoi, prin Direcția de Asistență Socială, aduce la cunoștința solicitanților de locuințe sociale că a fost stabilit calendarul comisiei de analiză a solicitărilor de locuinţe sociale şi în regim de închiriere, din fondul locativ al municipiului Dorohoi, în vederea întocmirii listelor de priorități pentru anul 2021, după cum urmează:

         1           08.03.-31.03.2021 – stabilirea criteriilor de evaluare a dosarelor şi supunerea acestora spre aprobare în Consiliul Local.

         2           01.04.-23.04.2021- întocmirea corespondenței către solicitanţii de locuinţe.

         3           26.04.-31.05.2021- completarea dosarelor cu documentele solicitate de comisia locativă.

         4           02.06.-30.06.2021- evaluarea dosarelor, întocmirea listelor de priorităţi şi supunerea acestora spre aprobarea Consiliului Local.

         Vor fi analizate și evaluate dosarele completate pe baza cererilor depuse până la data de 01.04.2021, urmând ca solicitările depuse după această dată să fie evaluate în anul următor.

        În acest sens invităm solicitanții de locuințe sociale, care nu au depus cereri, să facă acest lucru până la data sus menționată la registratura Primăriei Dorohoi.

 
Noutati
Lansare de proiect - Program integrat de măsuri de intervenție - Municipiul Dorohoi
Anunt voluntariat in cadrul proiectului ,,Comunitatea Marginalizată Plevna – Dorohoi – program integrat de măsuri de intervenție (CMP-DH) ”, cod SMIS: 114921
ANUNT - privind modul de primirea documentelor doveditoare pentru solicitarea unor beneficii sociale
COVID 19 - În atenția persoanelor izolate/autoizolate și a celor peste 65 ani
ANUNȚ - lista de priorități pentru locuințele sociale și în regim de închiriere.
ANUNȚ - Redeschidere Activități Centrul de zi pentru copiii și tinerii cu dizabilități
ANUNȚ - PRIVIND DISTRIBUIREA DE MĂȘTI DE PROTECȚIE
ANUNȚ- privind acordarea tichetelor sociale pe suport electronic pentru sprijin educational (S.N.S.E.D)
ANUNȚ - CALENDARUL de desfășurare a Programului național de protecție socială ,,BANI DE LICEU”
ANUNT - În atenția cetățenilor Municipiului Dorohoi, solicitanți de ajutoare pentru încălzirea locuinței
Comunicat de presa - Inaugurarea „Centrului de Sprijin Ocupational”
ANUNŢ privind distribuirea tichetelor sociale pe suport electronic pentru mese calde
ANUNT - Redistribuire produse POAD 2021
ANUNT rezultate finale concurs - asistent medical comunitar
ANUNT IMPORTANT - DISTRIBUIRE AJUTOARE - PROGRAM POAD
ANUNT - calendarul comisiei de analiză a solicitării de locuințe sociale, în vederea întocmirii listelor de priorități pentru anul 2021
ANUNT - persoanele cu dizabilități, in baza unui voucher, pot achiziționa tehnologii si dispozitive asertive si tehnologii de acces, in valoare de aproximativ 5000 euro.
ANUNT - Încheierea distribuirii de produse POAD