Informatii       0231 617 813       das@dorohoi.net
DAS Dorohoi   |   Noutati   |   Servicii   |   Beneficii   |   Proiecte   |   Sesizari   |   Angajari   |   Contact
 
ATTITUDINE DOROHOI
Dezvoltarea serviciilor sociale specializate de ingrijire la domiciliu oferite persoanelor varstnice din Municipiul Dorohoi. Dezvoltarea parteneriatului public-privat in domeniul asistentei sociale.
SOLIDARITY DOROHOI
Dezvoltarea serviciilor sociale specializate oferite de D.A.S. prin servicii de pregatire si distribuire a hranei acordate conform standardelor de calitate si prin servicii de distribuire a hranei la domiciliu. Asigurarea de consiliere juridica persoanelor aflate in dificultate. Imbunatatirea capacitatii Directiei de Asistenta Sociala Dorohoi de a lucra in parteneriat in domeniul asistentei sociale.
A.C.C.E.S. DOROHOI
Dezvoltarea serviciilor sociale oferite persoanelor aflate in dificultate din Municipiului Dorohoi.
PROIECT "REABILITAREA SI MODERNIZAREA CLADIRII DESTINATE FURNIZARII SERVICIILOR SOCIALE"
Proiectul urmărește dezvoltarea serviciilor sociale specializate din orasul Dorohoi, pentru persoanele cu handicap grav, conform standardelor de calitate în vigoare, prin reabilitarea, modernizarea si dotarea spatiului existent care va fi utilizat pentru furnizarea de servicii sociale.
PROIECT - PLAN STRATEGIC, COD ETIC SI CARTA DREPTURIULOR BENEFICIARILOR 2015-2018
Beneficiarii de servicii sociale acordate prin Direcţia de asistenţă sociala pot fi: copii, persoane vârstnice, persoane cu handicap, persoane afectate de violenţa în familie, persoane care suferă de boli incurabile, persoane fără adăpost, familii monoparentale precum şi alte persoane aflate în situaţii de nevoie socială, cetăţeni români cu domiciliul sau reşedinţa pe raza municipiului Dorohoi, fără deosebire de rasă, naţionalitate, de origine etnica, de limbă, de religie, de sex, de orientare sexuală, de opinie, de apartenenţă politică.
Comunitatea Marginalizata Plevna – Dorohoi - program integrat de masuri de intervenție (CMP – Dh)
Sala de ședințe a Primăriei Municipiului Dorohoi a găzduit joi, 1 martie 2018, lansarea proiectului „Comunitatea Marginalizata Plevna – Dorohoi - program integrat de masuri de intervenție”.